ÇEREZ POLİTİKASI 

  1. SERVİS365 TESİS YÖNETİMİ A.Ş.’nin Kurumsal Bilgileri 

SERVİS365 TESİS YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ (bundan böyle ‘‘SERVİS365’’ olarak anılacaktır.)  

İkitelli OSB Mah. Atatürk Bulvarı Başak Park AVM 42/F Başakşehir/İstanbul 

Email: [email protected] 

Tel: +90 850 2888 365 

  1. Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması 

SERVİS365’in Gizlilik Bildirimi: Bu Çerez Politikasının amacı, toplu olarak SERVİS365 Siteleri olarak adlandırılan tüm mobil sürümler veya ilgili mobil uygulamalar dahil olmak üzere SERVİS365 web sitesindeki bilgilerin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesine ilişkin prosedürler hakkında sizi bilgilendirmektir. 

SERVİS365 web sitesi (bundan böyle “Site” olarak anılacaktır) SERVİS365 ve/veya bağlı kuruluşları tarafından sağlanmaktadır. SERVİS365 ile iletişime geçtiğinizde, SERVİS365 e-posta bilgilendirmelerine veya haber bültenlerine abone olduğunuzda, etkinliklere, eğitimlere veya bir platforma kaydolduğunuzda veya KVKK Aydınlatma & Onay Formu’nda ayrıntıları verilen amaçlara uygun olarak SERVİS365 tarafından sağlanan diğer ürün ve hizmetleri talep ettiğinizde, SERVİS365 Sitelerini ziyaret ederek ve SERVİS365‘e bilgi sağlayarak, bilgilendirildiğinizi ve SERVİS365, SERVİS365 bağlı kuruluşları, SERVİS365 Grup Şirketleri’nin toplanabilecek kişisel bilgileri kullanımı ve ifşası dahil olmak üzere Çerez Politikasını ve KVKK Aydınlatma Metnini okuduğunuzu ve onayladığınızı kabul etmektesiniz. 

  1. Genel Bakış 

SERVİS365, kullanıcının Sitede gezinmesini iyileştirmek ve Sitenin kalitesini iyileştirmek için “çerezler” (yani, bir kullanıcının Siteyi ziyaret ederken cihazına indirilen küçük metin dosyaları) kullanır. Gerekli olmayan çerezler varsayılan olarak devre dışıdır. Web sitesinin tüm işlevlerinden yararlanmak istiyorsanız, Çerez ayarlarınızı buradan yönetebilirsiniz. 

SERVİS365, web sitesinde gezinirken deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu çerezlerden gerekli olarak sınıflandırılan çerezler, web sitesinin temel işlevlerinin çalışması için gerekli olduğu için tarayıcınızda saklanır. Ayrıca, bu web sitesini nasıl kullandığınızı analiz etmemize ve anlamamıza yardımcı olan üçüncü taraf çerezleri kullanıyoruz. 

Bu çerezler, yalnızca sizin izniniz ile tarayıcınızda saklanacaktır. Ayrıca bu çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz de vardır. Ancak bu çerezlerden bazılarını devre dışı bırakmak, tarama deneyiminizi etkileyebilir. 

Haber uyarıları veya e-posta almak için SERVİS365 tarafından sizinle iletişime geçilmesine izin verdiğinizde, alıcı listesini güncellemek, bu onayların site tarafından zararsız olarak kayıt altına alınmasını sağlamak ve aboneliğinizi iptal ettiğinizde otomatik olarak kaydetmek, haber uyarıları ve e-postalarda bulunan konulara olan genel ilgiyi ölçmek için izleyiciler içermektedir. 

Hangi çerezleri kullanıyoruz? 

  1. Gerekli Çerezler 

Web sitesinin düzgün çalışması için çerezler kesinlikle gereklidir. Bu kategori yalnızca web sitesinin temel işlevlerini ve güvenlik özelliklerini sağlayan çerezleri içerir. Bu çerezler herhangi bir kişisel bilgi saklamaz. 

  1. İşlevsellik Çerezleri 

İşlevsellik tanımlama bilgileri, web sitelerinin kullanıcının site tercihlerini ve kullanıcı adı, bölge ve dil dahil olmak üzere sitede yaptıkları seçimleri hatırlamasını sağlar.  

  1. Kitle ölçümü 

Siteyi geliştirmek için yararlı istatistik katılımı oluşturmak için izleyici ölçümü gerçekleştiriyoruz. 

SERVİS365, web sitesini optimize etmek amacıyla ziyaretçi verilerini ölçer, toplar, analiz eder ve raporlar.  

SERVİS365, potansiyel tuzakları belirlemek için web sitesi ziyaretçilerinin davranışlarını analiz eder; bulunamayan sayfalar, arama motoru indeksleme sorunları, hangi içeriklerin en çok beğenildiği… Veriler işlendikten sonra (bulunamayan sayfalara ulaşan ziyaretçi sayısı, yalnızca bir sayfayı görüntüleyen…), SERVİS365, web sitesi sahiplerinin harekete geçmesi için raporlar oluşturuyor. örneğin sayfaların düzenini değiştirmek, yeni içerik yayınlamak… vb. 

SERVİS365 aşağıdaki kişisel verileri işliyor: 

  • Çerezler 
  • IP adresi 
  • Kullanıcı kimliği 
  • Özel Boyutlar 
  • Kullanıcının konumu 
  • Tarih ve saat 
  • Görüntülenen sayfanın başlığı 
  • Görüntülenen sayfanın URL’si 
  • Ekran çözünürlüğü 
  • Yerel saat dilimindeki saat 
  • Tıklanan ve indirilen dosyalar 
  • Tıklamaları harici bir alana bağlama 
  • Sayfa açma süresi 
  • Ülke, bölge, şehir 
  • Tarayıcının Ana Dili 
  • Tarayıcının Kullanıcı Aracısı 
  • Oturum kaydı, fare olayları (hareketler, içerik formları ve tıklamalar) 

Çerezler gibi kişisel verilerinizin işlenmesi, web sitemizde neyin işe yarayıp neyin yaramadığını belirlememize yardımcı olur. Örneğin, iletişim kurma şeklimizin ilgi çekici olup olmadığını ve web sitesinin yapısını nasıl daha iyi organize edebileceğimizi belirlememize yardımcı olur. Ekibimiz, kişisel verilerinizin işlenmesinden faydalanmakta ve doğrudan web sitesinde hareket etmektedir. Kişisel verilerinizi işleyerek, giderek daha iyi hale gelen bir web sitesi deneyimi sağlayabilirsiniz. 

Veriler olmadan, size şu anda sunduğumuz hizmeti sağlayamazdık. Verileriniz yalnızca web sitemizdeki kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve aradığınız bilgileri bulmanıza yardımcı olmak için kullanılacaktır. 

  1. Üçüncü taraf Çerezler 

Bunlar, www.servis365.com.tr tarafından değil, reklam veren veya analitik sistem gibi üçüncü bir tarafça cihazınıza yerleştirilen çerezlerdir. Web sitesinin çalışması için özellikle gerekli değildirler ve özellikle analizler, reklamlar aracılığıyla kullanıcı kişisel verilerini toplamak için kullanılırlar, diğer gömülü içerikler gerekli olmayan çerezler olarak adlandırılır. Bu çerezleri web sitenizde çalıştırmadan önce kullanıcı onayını almanız zorunludur. 

Twitter : https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies 

Facebook: https://www.facebook.com/legal/FB_Work_Cookies 

Linkedin: https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy 

Youtube : https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=tr-TR 

  1. Çerezler ne kadar süre saklanır? 

Tüm kalıcı çerezlerin kodlarında yazılı bir son kullanma tarihi vardır ve Kanunun’un izin verdiği süre kadardır. Dilediğiniz zaman web tarayıcınızın parametrelerini kullanarak çerezleri cihazınızdan kaldırabilirsiniz. 

  1. Tarayıcınızın Çerezlerini Yönetme 

Çerezleri devre dışı bırakmayı seçerseniz, Sitenin bazı işlevlerine, sayfalarına veya bölümlerine erişilemeyebilir. Bu gibi durumlarda SERVİS365 sorumlu değildir. 

Çerez parametreleriyle ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki web sitelerine başvurabilirsiniz: 

Internet Explorer™ – http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-vista/Block-or-allow-cookies 

Safari™ – http://support.apple.com/kb/ht1677?viewlocale=tr_TR 

Chrome™ – https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=tr 

  1. Diğer Sitelere Bağlantılar 

https://servis365.com.tr/ sitesi, bir dizi üçüncü taraf web sitesine (bundan böyle “Üçüncü Taraf Siteleri” olarak anılacaktır) bağlantılar içerebilir. SERVİS365, Üçüncü Taraf Sitelerini hiçbir şekilde kontrol etmez veya işletmez. SERVİS365, Üçüncü Taraf Sitelerinin gizlilik uygulamalarından, içeriğinden, politikalarından veya eylemlerinden sorumlu değildir. Bu Gizlilik Politikası, yalnızca SERVİS365 Sitelerinde toplanan bilgiler uyarınca SERVİS365 Siteleri tarafından işlenen genel bilgiler için geçerlidir. Üçüncü Şahıs Sitelerinde üçüncü şahıslara sağlayabileceğiniz veya bu şahısların başka web sitelerinde toplayabilecekleri herhangi bir bilginin kullanımı bu Gizlilik Politikasına tabi değildir. 

  1. Sosyal Ağlar 

Facebook, Twitter, Instagram, YouTube ve LinkedIn gibi sosyal ağların sosyal medya eklentileri veya kullanıcı tarafından oluşturulan içerik özelliklerine sahip hizmetler SERVİS365 Sitelerine entegre edilmiştir. SERVİS365 Sitelerinin bir sosyal ağ sitesine eklenti içerdiği durumlarda, bunlar açıkça işaretlenmiştir (örneğin bir Facebook butonu ile). Bu butonlardan veya bağlantılardan birine tıklamayı seçerseniz, tarayıcınız doğrudan ilgili sosyal ağın sunucularına bağlanır. Diğer web sitesinin gizlilik politikası, o web sitesine verdiğiniz tüm kişisel bilgiler için geçerlidir. Sosyal ağın sizinle ilgili bilgileri toplamasını istemiyorsanız, lütfen SERVİS365 Sitesini ziyaret etmeden önce ilgili sosyal ağın gizlilik politikasını inceleyin ve/veya ilgili sosyal ağdan çıkış yapın. 

  1. Fikri Mülkiyet Hakları / İçerik 

Metin, grafikler, logolar, butonlar, simgeler, resimler, sesler, ses klipleri, dijital indirmeler, veri derlemeleri ve yazılım dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere SERVİS365 Sitelerinde görüntülenen tüm içerik, SERVİS365‘in veya içerik sağlayıcılarının mülkiyetindedir ve Türkiye Cumhuriyeti ve/veya geçerli yabancı yasalar tarafından korunmaktadır. 

SERVİS365‘in tescilli ticari markaları, SERVİS365 Sitelerinde belirtilen markalardır ve Türkiye’de ve diğer ülkelerde lisans verenleri içerir. SERVİS365 Sitelerinde görünen diğer tüm ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir. 

SERVİS365 Sitelerinde görünen markaları, ticari markaları, ticari adları, hizmet adlarını, logoları veya diğer özel grafikleri izinsiz kullanmanız yasaktır. Daha fazla bilgi için lütfen bu web sitesindeki Telif Hakkı bölümünü okuyun. 

  1. Çerez Politikası Güncellemeleri 

Yargı bölgenizdeki geçerli yasaların izin verdiği ölçüde, SERVİS365 zaman zaman bu Çerez Politikasını revize edebilir veya güncelleyebilir. Bu tür değişiklikler veya güncellemeler ile bağlı olmayı kabul etmektesiniz. Kişisel bilgilerinizi, sizin rızanız olmayan amaçlar için kullanmamız için toplama veya kullanma şeklimizde önemli değişiklikler yaparsak, değişiklikleri size bildiririz ve duruma göre açık rızanızı isteriz.  

Bu Çerez Politikasında yapılacak herhangi bir değişiklik, revize edilmiş Çerez Politikasının SERVİS365 Siteleri aracılığıyla erişilebilen İnternet’te yayınlanmasıyla yürürlüğe girecektir. Bu tür değişiklikleri takiben SERVİS365 Sitelerini kullanmaya devam ederek, bu değişiklikleri kabul etmiş sayılacaksınız. 

23/05/2022 tarihinde güncellendi.